COOKIES EN PERSOONSGEGEVENS

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Cookies van derden zijn cookies die geplaatst worden door derde partners zoals social media- en analysebedrijven.

We gebruiken cookies om uw surfervaring aangenamer te maken, functies voor social media te bieden en ons websiteverkeer te analyseren. Onze website kan dus toegang verkrijgen tot informatie die reeds is opgeslagen in uw eindapparatuur (PC, laptop, smart phone, tablet ...) en hier informatie achterlaten.

 

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies

 

Cookies die absoluut noodzakelijk zijn om de website te gebruiken

 

Deze cookies zijn nodig om onze website te bezoeken en gebruik te maken van bepaalde onderdelen ervan. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens, met uitzondering van uw IP-adres dat noodzakelijk is om te kunnen surfen op internet.

 

Met deze cookies kunt u:

  • navigeren tussen de verschillende rubrieken van deze website; terugkeren naar de vorige pagina's die u hebt bezocht; formulieren invullen.
  • op een veilige manier uw identiteit nagaan alvorens toegang te verlenen tot uw persoonsgegevens wanneer u beschikt over een persoonlijk account.

 

U kunt uw browser zo instellen dat u betere controle krijgt over deze cookies. Maar als u ze blokkeert, zullen bepaalde onderdelen van de website niet langer optimaal, of zelfs helemaal niet meer werken.

 

Functionele cookies

 

Deze cookies dienen enerzijds om de werking van onze website te vereenvoudigen en te analyseren, en anderzijds om het gebruik ervan aangenamer en persoonlijker te maken.

Deze cookies:

  • onthouden uw voorkeuren (taal, munteenheid, locatie, navigatiegegevens, enz.).
  • voorkomen dat u bij ieder bezoek aan onze website uw keuzes opnieuw moet ingegeven.
  • verzamelen informatie die in de onlineformulieren werden ingevuld.
  • laten ons toe om statistieken op te stellen (bijvoorbeeld over het aantal unieke bezoekers).
  • stellen ons in staat om het gebruik van de website en de populariteit van de pagina's te analyseren.

 

Cookies van derden

 

Wanneer u onze website bezoekt, worden socio-demografische en profielgegevens verzameld die anoniem worden bewaard in een publicitaire cookie.
Deze cookies worden door adverteerders geplaatst bij de verspreiding van hun reclameboodschappen. Deze derden adverteerders worden op de hoogte gebracht van uw bezoek op onze website. De verwerking van deze gegevens gebeurt volstrekt anoniem.
 
Deze cookies:

  • voorkomen dat u steeds opnieuw dezelfde advertenties krijgt voorgeschoteld.
  • meten de efficiënte van marketingacties en publiciteitscampagnes.
  • personaliseren de advertenties op onze website.

Deze cookies worden op onze website geplaatst door derden zoals Google, Facebook, ...


Deze cookies:

  • verbeteren de inhoud en de werking van de website, bijvoorbeeld door gebruik te maken van Google Analytics.
  • zorgen voor de publicitaire opvolging (zie voorwaarden Google & Facebook).

 

Cookies beperken

 

Vanuit technisch oogpunt, kunnen deze cookies niet worden uitgeschakeld vanaf de website. U kunt zich wel verzetten tegen het gebruik van deze trackers, maar dat kan enkel via de instellingen van uw browser. Die zijn voor iedere browser anders, maar over het algemeen is het vrij eenvoudig om de instellingen aan te passen. U kunt ofwel 'privénavigatie' inschakelen, ofwel de trackers (cookies) verbieden of beperken; u kunt ook de optie activeren waarbij u telkens wordt gevraagd of u een cookies toestaat. Nu zou het kunnen dat er reeds trackers op uw toestellen werden geplaatst nog voordat u uw browser hebt ingesteld. U doet er dus goed aan om uw browsergeschiedenis te verwijderen. Dit doet u ook via de instellingen van uw browser.

 


Verzamelen van persoonsgegevens (formulieren):

 

De verzamelde gegevens zijn uitsluitend bestemd voor en worden uitsluitend gebruikt door Gites Detaille

De verzamelde informatie dient enkel om uw vragen te beantwoorden en/of om uw e-mailadres te registreren voor latere berichtgeving. Deze gegevens worden in onze database opgeslagen tot u ze herroept. Indien u ze herroept, zullen we uw gegevens onmiddellijk verwijderen.

U hebt het recht op inzage van uw gegevens, en u kunt ze laten wijzigen en verwijderen; u kunt ook een elektronische kopie ervan aanvragen, of de verwerking ervan laten beperken.

U kunt zich verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en u hebt het recht om uw toestemming op ieder moment in te trekken door een e-mail te richten aan info@gitesdetaille.be of een brief te sturen naar de maatschappelijke zetel van Gites Detaille

U hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij een toezichthouder:


 

Voor het Groothertogdom Luxemburg:

CNDP - Commission nationale pour la protection des données

 

Voor België:

CPVP - Commission de la protection de la vie privée

 

Voor Frankrijk :

CNIL - Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés

 

Voor Europa:

Informatieportaal

 

De originele versie van deze wettelijke informatie is opgemaakt in het Frans.

 

Terug

Gîtes Detaille Gîte 3 épis Gîtes Detaille Gîte de Wallonie